Wat te doen als de Yahoo-webpagina's en -afbeeldingen langzaam laden?

12/23/2020

Yahoo is het oudste webportaal waarop mensen van over de hele wereld vertrouwen op online nieuws, e-mails en zoekopdrachten op internet. Elke minuut gebruiken duizenden mensen Yahoo om naar verschillende soorten informatie te zoeken, maar soms kunnen een paar gebruikers problemen ondervinden zoals regelmatige traagheid bij het bezoeken van webpagina's of het laden van afbeeldingen. Als u ook met dit probleem te maken heeft gehad, lees dan dit artikel om het probleem onmiddellijk op te lossen.

Neem contact op met Yahoo Klantenservice als u vragen heeft over andere Yahoo-gerelateerde problemen.

STAPPEN OM TE DOEN ALS DE YAHOO-WEBPAGINA'S EN AFBEELDINGEN LANGZAAM LADEN

  1. Zorg er allereerst voor dat de netwerkverbinding die u gebruikt stabiel is en een goede internetsnelheid heeft.
  2. Als u vervolgens een draadloze verbinding gebruikt, zorg er dan voor dat het apparaat waarop u Yahoo gebruikt zich binnen een goed bereik van uw verbonden Wi-Fi bevindt.
  3. Zorg er bij een bekabelde verbinding voor dat de router correct is aangesloten op uw apparaat.
  4. Voer een test uit voor uw netwerkverbinding door een van de snelheidstests te gebruiken die online beschikbaar zijn.
  5. Als internetsnelheid en verbinding niet de problemen zijn, controleer dan of de browser die wordt gebruikt om Yahoo te laden, is bijgewerkt naar de nieuwste versie.
  6. Als het probleem zich blijft voordoen, controleer dan of JavaScript is ingeschakeld, zo niet, schakel het dan weer in om problemen op te lossen tijdens het laden van afbeeldingen.
  7. Ga naar de instellingen van de browser die u gebruikt en verwijder de geschiedenis, cache en cookies van uw browser.
  8. Als u add-ons of toegevoegde extensies aan uw browser heeft geïnstalleerd, schakelt u deze uit en controleert u of het probleem is opgelost.
  9. Sluit de overtollige programma's die op uw apparaat worden uitgevoerd door de taakbalk te openen, de programma's die op de voor- en achtergrond worden uitgevoerd te controleren en de niet-vereiste programma's af te sluiten.
  10. Als het probleem zich blijft voordoen tijdens het laden van afbeeldingen, controleert u de instellingen voor de weergave van afbeeldingen voor de browser die u gebruikt.
  11. Als het probleem zich blijft voordoen, probeer dan een andere webbrowser te gebruiken en kijk of u het probleem nog meer tegenkomt.

Als u een probleem met Yahoo wilt oplossen, neem dan contact op met Yahoo Bellen Nederland voor een onmiddellijke reactie. Onze agenten bij Yahoo-ondersteuning werken 24/7 om de beste faciliteiten te bieden aan onze gewaardeerde klanten. Onze technische agenten van Yahoo zijn gespecialiseerd in het leveren van gepersonaliseerde oplossingen aan alle gebruikers en staan erom bekend 100% klanttevredenheid te bieden.

Lees ook deze blog:  Hoe plaats je eenvoudig een vacature in Linkedin Recruiter?



© 2020 Mary's beauty & lifestyle blog. All rights reserved.
Powered by Webnode
Create your website for free! This website was made with Webnode. Create your own for free today! Get started