Members: 0 member(s)

Shares ?

0

Clicks ?

0

Viral Lift ?

0%

Self-Discipline 1,596 views Aug 15, 2018
Tawnya fodbold trøjer AbelelZf
Vlaar begavede Mane og Southampton et sekund om 13 minutter og 46 sekunder som hans dårlige backpass solgt. I betragtning af, at Mane kunne pakke hjem fra nært hold.
Mane reddede derefter det bedste til sidst, da han krøllede Shane Long 's forbi kanten af ​​området forbi. Forudsat at forsegle sit rekordhættende hattrick i fin stil på 15 minutter og 18 sekunder.
Mane var overrasket over at høre om hans præstation efter kampen, fodboldtrøjer børn men insisterede på resultatet betød mere efter en runde af fire ligakampe uden en sejr.
Han fortalte BT Sport: 'Det er fantastisk, men jeg tror, ​​at det var mere vigtigt for mig at sejren, og vi fik det, så jeg er glad for holdet og fansen.
Det hurtigste hattrick i engelsk fodbold blev scoret af Bournemouths James Hayter mod Wrexham i februar 2004 timet til 2 minutter og 20 sekunder.
Guinness World Record er 1 minut og 30 sekunder af Tommy Ross for Ross fodboldtrøjer med tryk County mod Nairn County i november 1964.
Jurgen Klopp siger, at Liverpool endnu afventer resultaterne af en scan på Sadio Manes sårede knæ, men accepterer, at det er 'muligt', at han kunne savne resten af ​​sæsonen.
Mane blev såret efter en duel med Leighton Baines i lørdagens 3-1 sejr over Everton i weekenden og måtte udskiftes af Divock Origi i 57. minut.


JoannHead fodboldtrøjer LonnyFarq
MarkusHud maglie calcio BryanWalk
Valeriahk billiga fotbollströjor TheoTenne
Muoikepe maglie calcio poco prezzo SiennaTay
SamuelSte fotbollströjor barn EveretteH
AundreaQu fotbollströjor barn LottieLee