Members: 0 member(s)

Shares ?

0

Clicks ?

0

Viral Lift ?

0%

Travel 13,466 views Aug 09, 2018
Jacqueline fodboldtrøjer med navn TerrellR
else siden 28 oktober 2014 Mr Lambia havde forskellig


Den tidligere Newcastle United administrerende direktør Derek Llambias er blevet udnævnt til Rangers-bestyrelsen som en ikke-direktør, klubben har meddelt til børsen.
Det er barcelona trøje den seneste bevægelse af Magpies-ejeren, Mike Ashley, for at øge sin indflydelse i driften af ​​Ibrox-klubben.
Rangers formand, David Somers, meddelte i sidste uge, at Lambia var blevet indført som konsulent, men nu har klubben bekræftet, at han har påtaget sig officielle opgaver.
Klubbens erklæring sagde: 'Rangers bestyrelse meddeler, at den har udnævnt Derek Llambias som en ikke-direktør. Han blev udnævnt som direktør efter eget valg af Mash Holdings Limited i henhold til sin aftale om at trække sin rekvisition til en generalforsamling tilbage som angivet i meddelelsen dateret 27. oktober 2014. Llambias har fungeret som konsulent i Rangers bestyrelse siden 28. oktober 2014.
chelsea trøje
'Mr Lambia havde forskellige stillinger, herunder administrerende direktør for Newcastle United Football Club mellem 2008 og 2013. Før dette har han været involveret i en række fritids- og spilvirksomheder.
'I overensstemmelse med Rangers vedtægter vil hr. Llambias blive genvalgt ved ordinær beslutning af selskabets aktionærer på den kommende generalforsamling, som forventes afholdt i december.'
Italiens FA-præsident Carlo Tavecchio er blevet forhindret i at holde nogen stilling med FIFA i seks måneder over en påstået racistisk kommentar, han lavede i august.
UEFA har allerede indført en lignende sanktion på den 71-årige, og Fifa-beslutningen er en anden pinlig for FA, hvis egen undersøgelse havde ryddet Tavecchio af enhver forseelse.