Members: 0 member(s)

Shares ?

0

Clicks ?

0

Viral Lift ?

0%

Metaphysics 4,950 views Aug 20, 2018
Lovie Fotballdrakter barn NatashaL
Coach Ludovic Graugnard gjorde en god start på å forsvare OFC-krone med en komfortabel åpning i gruppestadier. Teaonui Tehau scoret to ganger mens Steevy Chong Hue og Alvin Tehau også nettet før pause for å sette spillet til sengs i første omgang.
I den andre gruppen spilte Papua Ny Guinea og Ny-Caledonia en 1-1 draw.
Tommy Semmy satte PNG foran fire minutter før halvtid, men han ble sendt ut etter at han Juventuss Ny drakt fikk et andre gult kort etter intervallet. Jean-Philippe Saiko leveled for New Caledonia i det 84. minutt, og de burde ha gått på å ta alle tre poeng, men Cesar Zeoula traff stolpen med en sen straff.
De to øverste går gjennom til knockout runder av OFC Nations Cup, selv om dette ikke har betydning for World Cup kvalifisering.
Alle bortsett fra bunnlaget i de to fire-nasjonegruppene går videre til neste fase av VM-kvalifiseringen, som deretter har to tre-gruppegrupper. Vinneren Liverpool Drakt av hver gruppe møtes for å bestemme hvem som går gjennom til inter-confederation playoff mot nasjonen som fullfører femte i den sør-amerikanske regionen.
TRAS N CO Forskning et forskningsfirma som fokuserer på merkevare- og forretningsutviklingsundersøkelser, de mest søkte varemerkene på internett.
TRAS N CO Research er i samarbeid med IM Focus, Firma som fokuserer på markedsføringsstrategi i digital verden og PlasaFranchise.


EricLehre maglie calcio poco prezzo SelinaDea
TCXAlanal maglie calcio a poco prezzo JonathanP
IsaacSimo maglie calcio poco prezzo DomingoEd
WilmaTiet billiga fotbollströjor KenydRmrg