Hoe los ik de foutcode 421 rp-001 op Hotmail op?

03/10/2021

Hotmail is een van de wereldberoemde namen als het gaat om het platform voor e-mailuitwisseling. Met Hotmail kunnen geregistreerde gebruikers binnen enkele seconden e-mails naar iedereen verzenden en ontvangen. Elke Hotmail-gebruiker profiteert van de foutloze gebruikerservaring van Hotmail, maar zelden kunnen Hotmail-gebruikers problemen ondervinden tijdens het gebruik van Hotmail. Een van de problemen die door onze klanten zijn geregistreerd, is het zien van de foutcode 421 RP-001. Deze fout wordt weergegeven op uw Hotmail-accountscherm wanneer het IP-adres dat verbinding maakt met uw Hotmail-accountserver de toegestane snelheidslimiet voor het verzenden van e-mails heeft overschreden. De reden achter deze tariefbeperking houdt verband met uw IP- of domeinreputatie. Als je de foutcode 421 RP-001 op je Hotmail-account ontvangt, lees dan de instructies in dit artikel en volg ze zorgvuldig op.

Als u een code ziet die hier enigszins van afwijkt, kunt u nu de beste hulp krijgen van onze experts en Bellen Hotmail.

Stappen om de foutcode 421 rp-001 op Hotmail op te lossen

  1. Dit is meestal een tijdelijke fout, wacht even en probeer de e-mail na een tijdje opnieuw te verzenden.
  2. Als u antivirussoftware gebruikt, zorg er dan voor dat deze het probleem niet veroorzaakt en de foutcode krijgt.
  3. Als u een nieuw IP-adres gebruikt, kunt u dit probleem enkele weken tegenkomen totdat uw IP-adres zijn reputatie heeft vernieuwd.
  4. U kunt ook overschakelen naar een ander IP-adres met een uitstekende reputatie om het probleem onmiddellijk op te lossen.
  5. Als het probleem zich blijft voordoen, controleert u de SMTP-instellingen voor uw account of neemt u contact op met de SMTP-serverbeheerder.
  6. Zorg er bovendien voor dat de DNS-instellingen correct zijn.
  7. Uw IP-adres kan worden geblokkeerd door Hotmail, dus maak verbinding met uw internetprovider en schakel over naar een ander IP-adres.

We hopen dat de bovengenoemde procedure u heeft geholpen om het probleem achter het probleem op te lossen. Als het probleem zich toevallig blijft voordoen, neem dan contact op met het beste team van Hotmail-agenten door ons Hotmail-nummer voor technische ondersteuning te bellen of door met onze Hotmail-experts te chatten door onze website te bezoeken. Hoe ingewikkeld uw problemen ook zijn, onze goed opgeleide en ervaren agenten zullen u helpen het probleem in een mum van tijd op te lossen, dus neem nu Contact Hotmail.

Lees ook deze blog: Hoe snel groepen vinden om lid te worden op LinkedIn?


© 2020 Mary's beauty & lifestyle blog. All rights reserved.
Powered by Webnode
Create your website for free! This website was made with Webnode. Create your own for free today! Get started